20 Şubat 2018 Salı

villa Manzara ile Tatil Keyfi

Kalkan bölgesinde tüm şehri ayaklarınızın altına alarak tatil yapmaya hazır mısınız ? Kalkan kiralık villa çeşitlerimiz arasında bunun gibi bir tane daha yok diyebiliriz. Villa Manzara Kalkan'da bulunan çok özel bir lokasyonda, mavi ve yeşille bütünleşmiş kendini gösteren modern ve büyüleyici bir etki oluşturan bir villadır. Bulunduğu yerden dolayı muhteşem bir manzaraya sahiptir.
villa manzara

Villa manzara havuz başında, şezlonglar haricinde eşsiz Antalya havasıyla kahvaltı yapabilmeniz için yemek masası ve sandalyeler de bulunmaktadır. Kalkan kiralık villa çeşitleri içerisinde eşi benzeri olmayan bu villanın havuz başında ailenizle veya arkadaş grubunuzla hoş sohbet eşliğinde kahvaltınızı yapabilir veya diğer öğün yemeklerini de yiyebilirsiniz. Villamızın giriş katında sizin için özel dizayn edilmiş bir salon bulunmakta.  Salonun hemen yanında Amerikan mutfak bulunmakta. 

villa manzara iç

1. Yatak odasında 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, komidin, klima, banyo, balkon bulunmaktadır.
2. Yatak odasında 2 adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, komidin, klima, banyo ve balkon a çıkış bulunmaktadır.
3. Yatak odasında 1 adet çift kişilik yatak, elbise dolabı, komidin, klima, banyo ve balkona çıkış bulunmaktadır.
4. yatak odasında 2 adet tek kişilik yatak, elbise dolabı, komidin, kilima, banyo ve balkona çıkış bulunmaktadır.

Villa manzara hariç diğer tüm kalkan kiralık villa çeşitlerimizi incelemek için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Villamız için daha detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kalkan'da villa tatili yapmak

Kalkan kiralık villa tatili düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Öncelikle şunu belirteyim ki burayı tercih eden müşterilerimiz interneti , gaz...