28 Mart 2018 Çarşamba

Villa Faralya Anlatılmaz Yaşanır

fethiye kiralık villa

Villa SEDİR’in kurulduğu köy, Uzunyurt Köyü, eski adı ile Faralya Köyü, Türkiye’nin en güzel köyüdür. Fethiye kiralık villa ailesinden olan villanın farkı deniz, doğa, çam ormanı ve tarımın muhteşem birleşiminin yanı sıra bir yanında Kelebekler Vadisi, diğer ucunda Kabak Koyu bulunmaktadır.

Ayrıca dünyaca ünlü tarihi Lykia Yolu’nun üzerinde Ölüdeniz’e 7 Km yakınlıkta, havaalanına 75 Km uzaklıkta çok özel bir köydür. Kelebekler Vadisinin üzerinde bulunan bu köy 300 metre yükseklikte kartal yuvası gibi görkemli manzarası ile Akdeniz’i ayaklar altına seriyor.

Patika yollardan doğanın içerisinde ağaçlarla birlikte sahile kadar inebilir ve Akdeniz’in size sunduğu serin sulara dalabilirsiniz. Ayrıca 507 Km uzunluğunda olan Lykia Yolu üzerinde olan bu köyden Kabak Koyuna bu yürüyüş yolunu kullanarak gidebilir Kabak Koyunun sakinliği ile ruhunuzu doyurabilirsiniz.

Fethiye kiralık villa çeşitleri , pansiyonları, minik otelleri, minik minik yerel köy restoranları ve köy tatilini, eko tatili yaşamak isteyen herkesi muhteşem köy Faralya kucaklamaktadır. Sabah doğanın içinde, oksijen dolu bir güne onlarca çeşit hayvan sesi  ile başlayabilirsiniz.

Gün boyu havuz başında veya köylerden birinde tembellik yapabilir ya da yöresel onlarca aktiviteden birine katılabilirsiniz. Yerel restoranlarda veya villamızda kendinizin yapacağı organik sebzeleri kullanarak yaptığınız yemekten sonra geceye yıldız şölenini seyrederek devam edebilirsiniz. Fethiye kiralık villa çeşitleri arasında şunu diyebiliriz ki Kısacası Faralya anlatılmaz Faralya yaşanır.


https://www.tatilvillacisi.com/Villa523--villa-sedir-faralya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kalkan'da villa tatili yapmak

Kalkan kiralık villa tatili düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Öncelikle şunu belirteyim ki burayı tercih eden müşterilerimiz interneti , gaz...