17 Ekim 2017 Salı

KIRALIK Villa Sea Line

Kalkan Kiralık Villa Sea Line mükemmel bir manzaraya sahip olup 2010 yılından beri müşterilerine en mükemmel bir şekilde hizmet vermektedir. Konum itibarı ile Restorana 600 metre, Havaalanına 135 km, Kalkan merkeze 1 km, plaja 200 metre, en yakın otobüs durağına 1km ve en yakın markete 350 metre kadar yakındır.

Kalkan kiralık villa sea line

Teras: Havuz katı terası (güneşlenme terası), havuz ve özel bahçe
Özellikler: 6 kişilik Masa ve Sandalye  Bahçe Grubu, 4 Adet Şezlong – 2 adet ayrıca en üst terasta Şezlong, Barbekü, Güneş Şemsiyesi, Açık duş, ve Açık hava özel yüzme havuzu (10,5 m x 3.0 m, 1.7 m derinlik) bulunmaktadır. Havuz sezon boyunca hizmete açıktır. Sezon dönemi: Nisan– Kaım ayları  arasıdır.
Mutfak: Büyük, Modern, Stüdyo Mutfak
Özellikler: Bulaşık makinesi, Buz Dolabı, Micro dalga, Fırın, 4 lü Ocak (ankastre), Kettle (Elektrikli su ısıtıcı), 8 kişilik yemek takımı, Tava, Tencereler, Çatal bıçak vb. 
Salon: Geniş Deniz ve Doğa manzaralı (Havuz Katında)
Özellikler: Oturma grubu, Uydu Tv, LCD Tv, Dvd Player, Klima, 8 kişilik yemek masası ve Salondan terasa (Bahçe)  çıkış bulunmaktadır.
Orta Kat: Geniş Aile yatak odası, Deniz manzaralı
kiralık villa

Özellikler: Çift kişilik king size yatak, Makyaj masası, Flat Tv, Uydu Tv, Klima,PS3, Oturma grubu, Geniş balkon, soyunma odası ve dolabı, Ebevyn banyo (hilton çift lavabolu banyo), jakuzi, duş kabini wc, çamaşır makinası, ütü, ütü masası, çamaşır balkonu.
Üst Kat: Aile Yatak odası, Deniz Manzaralı,balkonda rattan oturma grubu.
Özellikler : Çift kişilik king size yatak, Makyaj masası, Klima, Ebeveyn banyo, Küvet, wc.
Üst Kat: Çocuk Odası, Deniz manzaralı
Özellikler: Tek kişilik iki ayrı yatak, Makyaj masası, Klima, Ebevyn banyo, Duş kabini, wc.
Çatı Teras: Geniş Kalkan ve açık deniz manzaralıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kalkan'da villa tatili yapmak

Kalkan kiralık villa tatili düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Öncelikle şunu belirteyim ki burayı tercih eden müşterilerimiz interneti , gaz...