16 Ekim 2017 Pazartesi

Villa Duru

Kalkan Kiralık Villa Ailesinden Duru

Kalkan beldesi Kışla mevkisinde inşaa edilmiş ve turizm amaçlı olarak  kullanıma açılmış villamız denize 30 metre  olup ; 2 oda ve 1 salondan oluşan dublex villadır.Deniz ve doğa manzarasına sahip, özel bahçeli, toplam 110 metrekare ve 2 kata yayılmış toplam kullanım alanlı, özel yüzme havuzlu, açık otoparklı dır.
Teras :  Havuz katında  büyük ; Kalkan ve deniz manzarasının tamamına  hakim terası bulunmaktadır ; ayrıca havuz başında güneşlenme terası olarak kullanılan ayrı bir bölümü  ve  küçük  bir bahçesi de misafirlerimizin  kullanıma açıktır. 4 kişilik masa ve sandalye grubu, 4 adet havuz başı şezlongu , barbekü, 2 adet  büyük güneş şemsiyesi, villa arkasında açık duşu,özel yüzme havuzu (7.5 m x 3.5 m, 1.7 m derinlik) terasımızın diğer özellikleri arasındadır..
Mutfak : Villamızın giriş katında  modern dizayna sahip açık stüdyo mutfak bulunmaktadır.Mutfak bünyesinde 8 kişilik yemek takımı, tava-tencere-bardak-çatal bıçak takımı yanında beyaz eşya grubu olarak da bulaşık makinesi, buzdolabı, mikrodalga fırın, 4 lü ocak (ankastre), ve kette (Elektrikli su ısıtıcı)  vardır.
Salon : Deniz ve doğa manzarasına sahip havuz katında bulunan salonda ; oturma grubu, uydu tv,dvd  player, klima, şömine ,4 kişilik yemek masası takımı ve salondan terasa ayrıca bir  çıkış kapısı bulunmaktadır
Yatak Odaları  : Villamızın 2. katında geniş aile yatak odası ve çocuk odası ile ortak kullanımda bulunan banyo+wc bulunmaktadır.Odalarımızın tamamı deniz manzaralıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kalkan'da villa tatili yapmak

Kalkan kiralık villa tatili düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Öncelikle şunu belirteyim ki burayı tercih eden müşterilerimiz interneti , gaz...